ΓΕΝΙΚΟΙ    OΡΟΙ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΣΕ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 1. Για την οριστικοποίηση της  εγγραφής  σας εκτός την αποστολή της φόρμας προεγγραφής  σας , θα πρέπει  40 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου  να προκαταβάλετε  στον  τραπεζικό  μας λογαριασμό  ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ   150€ . Σε  περίπτωση  και για οποιονδήποτε λόγο  ακυρωθεί  το σεμινάριο , θα σας επιστραφεί  η προκαταβολή  μέσα  σε 10  ημέρες.
 2. Οι συμμετέχοντες   είναι  υποχρεωμένοι  να προπληρώνουν  τις  προγραμματισμένες  δόσεις των  διδάκτρων  (  σε εκείνα  τα σεμινάρια που προβλέπετε)  πριν  την διεξαγωγή  του σεμιναρίου  στον τραπεζικό μας λογαριασμό ή στον τόπο  διεξαγωγής  με μετρητά.
 3. Οι συμμετέχοντες  οφείλουν  να έχουν αθλητική  περιβολή (  tshirt-παντελονάκι κλπ)  αναλώσιμα  υλικά και ότι άλλο θα τους ζητηθεί.
 4. Είναι απαραίτητη  η έγκαιρη  άφιξη  σας πριν την έναρξη  του  μαθήματος  και  δεν επιτρέπετε  για διάφορους  λόγους  η πρόωρη   αναχώρηση  σας .
 5. Επιτρέπετε να απουσιάζετε  μέχρι  το 10%  των ωρών  του προγράμματος. Ωστόσο  θα πρέπει να πληρώσετε όλο το ποσό των  διδάκτρων  ανεξάρτητα αν δεν παρακολουθήσετε  ένα μέρος.
 6. Έκπτωση 10%  δικαιούνται  όσοι  κάνουν εγγραφή  ομαδικά  ( περισσότερα από 2 άτομα)  ή  όσοι μέσα στην ίδια χρονιά  έχουν  παρακολουθήσει  ήδη  ένα άλλο σεμινάριο .
 7. Όσοι  δεν πετύχουν  στις  τελικές  εξετάσεις  ή  διακόψουν  για κάποιον  λόγο , θα τους  δοθεί  βεβαίωση  παρακολούθησης  και όχι  το  δίπλωμα.
 8. Κατά την διάρκεια  των  σεμιναρίων  θα δίνετε  έντυπο   υλικό ,dvd  κλπ   δωρεάν και  δεν  επιτρέπετε   η  βιντεοσκόπηση  πάνω από  20’.
 9. Στα διαλλειματα   των  μαθηματων  θα υπάρχουν  συνεχώς   καφές ,χυμοί ,snacs
 10. Όσοι επιθυμούν  στο μέλλον να παρακολουθήσουν  ξανά ένας μέρος  ή μια ενότητα κάποιου  σεμιναρίου , μπορούν να το  κάνουν  πληρώνοντας μόνο το 25% .
 11. Η προκαταβολή επιστρέφεται εντός δέκα εργάσιμων ημερών στον τραπεζικό σας λογαριασμό σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν πραγματοποιηθεί το σεμινάριο στην προγραμματισμένη ημερομηνία. Αντίθετα, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος αλλάξει γνώμη και τελικά δεν παρακολουθήσει το σεμινάριο για οποιοδήποτε λόγο

  Προστασία Προσωπικών δεδομένων (GDPR): Οι συμμετέχοντες δίνουν την ρητή συγκατάθεσή τους για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων τα οποία χρησιμοποιούμε για τους παρακάτω συγκεκριμένους σκοπούς:
  α) Να παρέχουμε, να διατηρούμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
  β) Να σας ενημερώνουμε σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τις προσφορές μας.

  Οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσουν
  α) την διόρθωση των δεδομένων τους ,
  β) τον περιορισμό της επεξεργασίας τους,
  γ) παραλαβή των δεδομένων τους σε ηλεκτρονική και επεξεργάσιμη μορφή,και
  δ) την οριστική διαγραφή τους από το αρχείο μας.

  Επίσης έχουν το δικαίωμα να αποσύρουν τη συγκατάθεσή τους οποιαδήποτε στιγμή.